WhatsApp'ın beta olarak duyurulan yeni özelliği estetik açıdan önemli özelleştirmeler içeriyor. Kullanıcılar bir duvar kağıdının durumunu belirleyebilecekler. Örneğin bir duvar kağıdı, sadece bir sohbet için ya da tüm sohbetler için ayarlanabilecek.

OPAKLIK AYARI DA YAPILABİLECEK

Kullanıcılar, belirledikleri bir duvar kağıdı için opaklık ayarı da yapabilecekler. Şu an beta sürümünde olan özelliğin ne zaman tüm kullanıcılara sunulacağı bilinmiyor.

[old_news_related_template title="WhatsApp'da mavi tik nasıl kaldırılır? " desc="WhatsApp'da çeşitli farklı özellikler bazen kullanıcıların rahatsız olmasına neden olabiliyor. WhatsApp'ta mavi tik kaldırma yani okundu bilgisini göstermek istemeyenler işlem yapmalıdırlar. Çünkü program indirildiğinde ve kullanıma başlandığından bu özellikler aktive edilmiştir. Peki mavi tik nedir? WhatsApp'ta mavi tik nasıl kaldırılır?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/01/iecrop/whatsapp-haberler-en-guncel-son-dakika_16_9_1596283847.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/teknoloji/whatsappda-mavi-tik-nasil-kaldirilir-whatsapp-okundu-bilgisi-kaldirma-szcu4-5964818/"]