Sözcü Plus Giriş

Pesto soslu pirzola tarifi için: Malzemeler

  • 1 kg pirzola
  • Zeytinyağı
  • Şam fıstığı
  • Taze fesleğen
  • sarımsak
  • Değirmen karabiber
  • Kaya tuzu

Özel notlar

Et marinasyonu ile eti buzdolabı poşetlerine koyup bu tarif için bekletebilirsiniz.

Pesto soslu pirzola tarifi için: Adımlar

Adım 1:
Pirzolaları karabiber-tuzda yarım saat kadar bekletelim. Bir tavada sarımsak ve zeytinyağını çevirelim üzerine havanda dövdüğümüz şam fıstığı ve fesleğenleri ekliyoruz. 1-2 dakika kadar kavurduktan sonra kenara alalım. Pirzolaları çelik yağlı kızgın tavada pişirdikten sonra sıcak sos ve arzuya bağlı püre ile servis edebilirsiniz.

Sonrasında hepinize, ev gurmesinden afiyet olsun…

Paylaş Tweet social-whatsapp Whatsapp Paylaş more