Pesto soslu pirzola tarifi

Görüntüsü afilli ama kendisi aslında çok basit. Buzluktan hızlıca çıkarttığınız et ile kolayca hazırlayabileceğiniz bir et tarifi.

Pesto soslu pirzola tarifi

Pesto soslu pirzola tarifi için: Malzemeler

  • 1 kg pirzola
  • Zeytinyağı
  • Şam fıstığı
  • Taze fesleğen
  • sarımsak
  • Değirmen karabiber
  • Kaya tuzu

Özel notlar

Et marinasyonu ile eti buzdolabı poşetlerine koyup bu tarif için bekletebilirsiniz.

Pesto soslu pirzola tarifi için: Adımlar

Adım 1:
Pirzolaları karabiber-tuzda yarım saat kadar bekletelim. Bir tavada sarımsak ve zeytinyağını çevirelim üzerine havanda dövdüğümüz şam fıstığı ve fesleğenleri ekliyoruz. 1-2 dakika kadar kavurduktan sonra kenara alalım. Pirzolaları çelik yağlı kızgın tavada pişirdikten sonra sıcak sos ve arzuya bağlı püre ile servis edebilirsiniz.

Sonrasında hepinize, ev gurmesinden afiyet olsun…