Pesto soslu pirzola tarifi için: Malzemeler



  • 1 kg pirzola

  • Zeytinyağı

  • Şam fıstığı

  • Taze fesleğen

  • sarımsak

  • Değirmen karabiber

  • Kaya tuzu


Özel notlar


Et marinasyonu ile eti buzdolabı poşetlerine koyup bu tarif için bekletebilirsiniz.

Pesto soslu pirzola tarifi için: Adımlar


Adım 1:
Pirzolaları karabiber-tuzda yarım saat kadar bekletelim. Bir tavada sarımsak ve zeytinyağını çevirelim üzerine havanda dövdüğümüz şam fıstığı ve fesleğenleri ekliyoruz. 1-2 dakika kadar kavurduktan sonra kenara alalım. Pirzolaları çelik yağlı kızgın tavada pişirdikten sonra sıcak sos ve arzuya bağlı püre ile servis edebilirsiniz.

Sonrasında hepinize, ev gurmesinden afiyet olsun...