ABD'nin California eyaletine bağlı San Francisco kentinde geçtiğimiz pazar günü Subhakar Khadka adlı Uber sürücüsü, aracına aldığı 3 yolcudan birine maske takması yönünde uyarıda bulunmuş, söz konusu yolcu ise uyarıya sinirlenerek sürücüye saldırmıştı.

Khadka'nın yüzüne kasıtlı olarak öksüren yolcu, sürücünün cep telefonunu da almıştı. San Francisco polisi, şoföre saldırıda bulunan kadının tutuklandığını duyurdu. Kadın yolcunun, saldırı ve hırsızlık ile suçlandığı kaydedildi. Olay sırasında araçta bulunan yolculardan birinin de teslim olma niyetini açıkladığı belirtildi.

ŞOFÖRE BİBER GAZI SIKARAK TELEFONUNU ÇALMIŞTI

Maskesiz yolcu, kendisini maske takması konusunda uyaran Uber sürücüsüne doğru önce öksürmüş sonra da şoförün maskesini yırtarak biber gazı sıkmıştı. Yolcu daha sonra, şoföre saldırarak cep telefonunu almıştı. Diğer bir yolcu ise bağırmaya devam ettiği şoförü dövmekle tehdit etmişti.

Aracın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, sosyal medyada hızla yayılarak büyük tepki toplamıştı. Uber ise şoföre saldırıda bulunan kadının hesabının askıya alındığı açıklamıştı.

[old_news_related_template title="Bu maske Türkiye’yi ayağa kaldırdı" desc="Konyaspor’un lisanslı ürün mağazasında ve online satış sitesinde, şehit generalin resmi ile 10 askerin isminin bulunduğu maskeler 9.95’ten satıldı... Tepki büyük..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/09/iecrop/s1manset_16_9_1615330966.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/bu-maske-turkiyeyi-ayaga-kaldirdi-6305324/"]

[old_news_related_template title="Prof. Dr. Uğur Şahin: Corona virüsü en kötüsü değil... Hazır olmamız gerekiyor" desc="Prof. Dr. Uğur Şahin, corona virüsü salgınıyla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Corona virüsünün dünyayı bekleyen en kötü salgın olmadığını söyleyen Şahin, gelecekte daha yıkıcı pandemilere karşı tüm dünyayı üç ay içinde aşılayacak kapasitede aşı üretmek için hazır olmak gerektiğini vurguladı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/13/iecrop/ugur-sahin-reuters-2_16_9_1615625002.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/prof-dr-ugur-sahin-corona-virusu-en-kotusu-degil-hazir-olmamiz-gerekiyor-6311488/"]