Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'deki Al Mamoura bölgesinde bulunan çok katlı bir binada yangın çıktı. Yangının kısa sürede büyümesi ile bina alevlere teslim olurken, olay yerinde çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Ekiplerin uzun süren mücadelesinin ardından yangını kontrol altına almaya başardığı bildirildi. Abu Dabi Polisi tarafından yapılan açıklamada, "Abu Dabi Sivil Savunma Otoritesi ekipleri, Abu Dabi'nin Al Mamoura bölgesinde bir yangını kontrol etmeyi başardı. Soğutma süreci devam ediyor” denildi.

Yetkililer ayrıca, halkı yangın bölgesinden uzak durmaları ve polis devriyelerine, sivil savunma ekipleri ile ambulanslara yol vermesi konusunda uyardı. Yangının neden çıktığı henüz bilinmezken, yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

[old_news_related_template title="Birleşik Arap Emirlikleri'nde evlilik dışı ilişkiden hamile kalan kadın kaçmak zorunda kalmayacak" desc="Birleşik Arap Emirlikleri'nde yapılan son sosyal reformlar dikkat çekti. Buna göre evlilik dışı ilişkiden hamile kalan kadınlar sınır dışı edilme ya da hapis cezalarıyla karşı karşıya kalmaktan kurtuldu. Bebeğe doğum sertifikası almak için de anne ve babanın evli olma şartı da ortadan kalktı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/30/iecrop/bae-kadin-reuters_16_9_1604901034-880x495-1_16_9_1619760670.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/birlesik-arap-emirliklerinde-dikkat-ceken-adim-evlilik-disi-iliskiden-hamile-kalan-kadin-kacmak-zorunda-kalmayacak-6404232/"]