İsrail basını, İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin'in 28 Haziran Pazartesi günü Beyaz Saray'da ABD Başkanı Joe Biden ile bir araya geldiği anlardan yeni bir fotoğrafı kamuoyuyla paylaştı.

Fotoğrafta Biden'ın, Cumhurbaşkanı Rivlin'in Özel Kalemi Ultra Ortodoks Rivka Ravitz'in önünde dik çöktüğü görüldü. Ravitz'in ise o anlarda şaşkınlığını gizleyemediği objektife yansıdı.

Dikkat çeken o anlar sosyal medyanın da gündemine otururken, kısa sürede yayılarak viral oldu. İsrail basını Rivlin'in Biden'a 45 yaşındaki Ravitz'in 12 çocuk annesi olduğunu söylediğini ve bunun üzerine Biden'ın Ravitz'in önünde diz çöktüğünü belirtti.
[old_news_related_template title="Kongre baskını sonrası verilen sözler tutulmadı... Dev şirketlerden Biden'ın zaferini tescillemeyen isimlere binlerce dolarlık bağış" desc="ABD'de tarihe geçen Kongre baskını sonrası Biden'ın seçim sonuçlarını tescillemeyen Kongre üyelerini desteklememe kararı alan dev şirketler sözlerini tutmadı. Pfizer, Intel, General Electric, AT&T gibi şirketler, Ulusal Cumhuriyetçi Kongre Komitesi başta olmak üzere pek çok komite ve Kongre üyesine binlerce dolarlık bağış yaptı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/05/iecrop/kongre-saldiri-reuters-1_16_9_1625468271.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/kongre-baskini-sonrasi-verilen-sozler-tutulmadi-dev-sirketlerden-bidenin-zaferini-tescillemeyen-isimlere-binlerce-dolarlik-bagis-6522057/"]

[old_news_related_template title="ABD Başkanı Biden'dan Beyaz Saray'da 4 Temmuz kutlaması" desc="ABD’nin 'Bağımsızlık Günü' kutlamaları kapsamında Beyaz Saray’da davetlilerin çoğunluğunu pandemi sürecinde ön saflarda çalışan kişilerin oluşturduğu bin kisilik parti düzenlendi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/05/iecrop/biden-4-temmuz-kutlama-reuters_16_9_1625459340.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/abd-baskani-bidendan-beyaz-sarayda-4-temmuz-kutlamasi-6521939/"]