Bakan Çavuşoğlu, Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian'ın daveti üzerine Fransa'ya bir ziyarette bulunacak.

Yapılacak olan ziyarette, Türkiye-Fransa ikili ilişkileri ile Türkiye - Avrupa Birliği ilişkileri ele alınacak. Ayrıca güncel bölgesel meseleler ve uluslararası gelişmeler hakkında da görüş alışverişinde bulunulması bekleniyor.

[old_news_related_template title="Çavuşoğlu ve Dendias basın toplantısı düzenledi: Aşı olan ve negatif test sonucu alanlar seyahat edebilecek" desc="Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Yunanistan'da temaslarda bulundu. Çavuşoğlu, mevkidaşı Dendias ile bir basın toplantısına katıldı. Dendias gerçekleşen görüşmede aşı olan ve negatif test sonucu çıkan iki ülke vatandaşlarının turistik ziyaret gerçekleştirebilecekleri konusunda mutabakata varıldığını söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/31/iecrop/yunan-reuters_16_9_1622457231.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/cavusoglu-ve-dendias-basin-toplantisi-duzenledi-asi-olanlar-seyahat-edebilecek-6460906/"]