Rusya’nın, Stavropol kentindeki bir hastanede iddialara göre, bir kadının ikiz bebekleri ölü doğdu. Hastaneye giden baba, bebeklerinin cenazelerini teslim aldı. Baba Rusya’ya bağlı Dağıstan’daki Babayurt şehrinde bulunan Tamazatube köyünde bebeklerini defnetmek istedi.

Kefeni açarak bebekleri mezara koymak isteyen baba, bebeklerin cenazesi yerine 2 adet oyuncak bebekle karşılaştı. Şok geçiren baba durumu hemen polislere bildirdi.

YAŞADIĞINA İNANIYOR

Acılı baba yaptığı açıklamada, “Çocuklarımın ölü doğduğunu söylediler. Onları gömmek için Dağıstan’a getirdim. Kuran okuduktan sonra gömmek istediğimizde kefenin içinden bebeklerimiz yerine oyuncak bebekler çıktı” dedi.

Bebeklerinin hastanede çalınmış olabileceğini söyleyen baba çocuklarının yaşadığına inandığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. (İHA)


[old_news_related_template title="Rusya'da dehşet! 7’inci kattan bebeğin üzerine düştü" desc="Rusya’da anne ile 5 aylık bebeği yolda yürüdüğü sırada, evinin balkonunda bakan bir kişi bebeğin üzerine düştü. Bebek ve düşen adam hayatını kaybetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/04/iecrop/bebek-arabasi-iha_16_9_1612471972.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/rusyada-dehset-7inci-kattan-bebegin-uzerine-dustu-6244125/"]