Afganistan'ın başkenti Kabil'de bulunan Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı yakınındaki iki patlamanın ardından kentte bir patlama daha meydana geldi. Patlamalarda çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

"SALDIRIYI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ"

Bakanlıktan patlamalarla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

* Bugün Kabil'de gerçekleştirilen terörist saldırılar sonucunda çok sayıda can kaybı ve yaralanmanın yaşandığı büyük üzüntüyle öğrenilmiştir.

* Bu menfur saldırıyı en güçlü şekilde kınıyor; hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

[old_news_related_template title="Afganistan'ın başkenti Kabil'de 3'üncü patlama! Çok sayıda ölü var" desc="Afganistan'ın başkenti Kabil'de bulunan Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı yakınındaki iki patlamanın ardından kentte bir patlama daha meydana geldi. Patlamalarda hayatını kaybedenlerin sayısı 60’a, yaralıların sayısı ise 140’a yükseldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/26/iecrop/kabil-ihaa_16_9_1629993215.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/kabil-havalimaninda-patlama-6615052/"]