Ebu Hatice yaptığı açıklamada, belediye, vergi dairesi ve İsrail polisi ekiplerinin Kudüs'ün Silsile kapısındaki dükkanına baskın düzenlediğini belirtti.

Dükkanında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı bulunduğu için kendisini cezalandırdıklarını öne süren Ebu Hatice, "Nedenini sormaya çalıştım ama cevapları tek kelimeydi, yasak" ifadelerini kullandı.

Ebu Hatice, Kudüs'teki bu tür hareketlerin dükkanlarını terk etmeye ve kapatmaya zorlamayı amaçladığını ifade etti.

[old_news_related_template title="İsrail Cumhurbaşkanı ile görüşen Erdoğan'dan Filistin açıklaması" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Hertzog ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye-İsrail ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı. Görüşmeyle ilgili Twitter'dan paylaşım yapan Erdoğan, 'Filistin-İsrail ihtilafında olumlu adımlar atılmasının, ilişkilerimizin müspet mecrada seyretmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/12/iecrop/erdogan-depo-1_16_9_1626118632.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/cumhurbaskani-erdogan-israil-cumhurbaskani-hertzog-ile-gorustu-6535808/"]