Ermenistan bir kez daha ateşkes ihlali yaptı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan’ın Berd bölgesindeki Aygedzor köyünde konuşlanan Ermeni askerlerin yerel saatle 14.30’da Azerbaycan sınırındaki Tovuz ilinin Muncuklu köyünde bulunan Azerbaycan askerlerine ateş açtığı duyuruldu.

Açıklamada, Ermeni askerlerin Azerbaycan mevzilerine ateş açması sonucunda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. Olaydan sonra sınırdaki durumun sakinleştiği ve Azerbaycan askerlerinin kontrolü altında olduğu aktarıldı.

[old_news_related_template title="Ermenistan'da oy sayım işlemi bitti: Sandıkta zafer Paşinyan'ın" desc="Ermenistan'da yapılan erken seçimlerde oy sayım işlemi tamamlandı. Seçim Komisyonu, Başbakan Nikol Paşinyan'ın partisinin oyların yüzde 53.92'sini alarak sandıktan zaferle çıktığını duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/21/iecrop/pasinyan-reuters_16_9_1624255707.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/ermenistanda-oy-sayim-islemi-bitti-sandikta-zafer-pasinyanin-6497521/"]