Kraliyet ailesindeki görevlerini bıraktıktan sonra ABD'ye yerleşen ve hem aileye hem de İngiliz medyasına savaş açan Prens Harry ve Meghan Markle, ünlü televizyoncu Oprah Winfrey'e yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.

Kraliyet ailesine şok suçlamalar yönelten ikili, bebeklerinin ten renginin sorgulandığını, gelirlerinin kesildiğini ve Markle'ın bir dönem intiharı bile düşündüğünü anlattı.

Çiftin bu iddialarının ardından Kraliyet ailesinden ne tepki geleceği merak konusu olmuştu. Daily Mail gazetesi, iki saatlik röportajın yayınlanmasının ardından Kraliçe Elizabeth'in acil olarak toplantı kararı aldığını yazdı. Gazetenin haberine göre Kraliçe Elizabeth, tahtın ikinci sıradaki varisi Prens Charles ve üçüncü sıradaki varisi Prens William'la durum değerlendirmesi yaptı.



Harry ve Meghan'ın sözleri sonrası pek çok kişi şoka uğrarken, saraya yakın kaynaklar 'Harry'nin ailesine karşı nükleer düğmeye bastığı' yorumunda bulundu. Kraliçe Elizabeth'in röportaja karşılık verme noktasında aceleci davranmadığını belirten gazete, bundan sonrası için sağlıklı bir ilişki kurabilmek adına biraz daha zaman ihtiyaç duyduklarını aktardı.

HARRY STOCKHOLM SENDROMU

Öte yandan Meghan Markle'ın üvey kardeşi Samantha Markle da röportajla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Harry'nin Stockholm sendromu yaşadığını iddia eden Markle, "Meghan'da narsist kişilik bozukluğu görüyorum. Teşhis koymuyorum ama onun bir yardım alması gerekiyor. Harry için kötü hissediyorum. Ailesinden, arkadaşlarından ve bildiği hayattan koparıldı. Bana kaçırılan kişileri hatırlatıyor. Hayatının çok kötü olduğuna inanıp kendisini alıkoyan kişiye aşık olan kişiler gibi" dedi.

'DİANA'YI İDOL ALDI'

Meghan Markle'ın dersine iyi çalıştığını savunan Samantha Markle, "O, Diana'yı kendine idol aldı. Diana için dersine iyi çalıştı. Onun kıyafetlerini, vücut dilini taklit etti. İlk buluşmalarında onun parfümünü kullandı. Kardeşimin Harry'nin kim olduğunu bilmediğini söylemeyin" ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Meghan Markle ve Prens Harry'nin röportajı yayınlandı: Flaş iddialar" desc="19 Mayıs 2018'de Londra'da evlenerek İngiliz kraliyet ailesine giren Meghan Markle ve Prens Harry, ABD'ye apar topar kaçışlarının ardından bütün süreçte yaşadıklarını Oprah Winfrey'e anlattı. Meghan, '5 aylıkken intihara meyilliydim. Bebeğimiz Archie'nin esmer olmasından endişeleniyorlardı' iddiasında bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/08/iecrop/meghan-reuters_16_9_1615175735.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/meghan-markle-ve-prens-harrynin-roportaji-yayinlandi-flas-iddialar-6301528/"]

 

[old_news_related_template title="Harry ve Meghan'ın röportajı servet kazandıracak: 30 saniyesi 2.5 milyon TL" desc="Prens Harry ve Meghan Markle'ın ABD televizyonlarında yayınlanacak röportajıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Çiftin röportaj için ücret almadığı öne sürülürken, kanalın yapım hakları için 67 milyon TL'ye varan ücretler ödediği konuşuluyor. Kanalın 30 saniyelik bir reklam için istediği rakam ise 2.5 milyon TL'yi buluyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/06/iecrop/meghan-oprah-cbs_16_9_1615008929.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/harry-ve-meghanin-roportaji-servet-kazandiracak-30-saniyesi-2-5-milyon-tl/"]