İngiltere'de 42 yaş ve üzerindekilerin Covid-19 aşı sırasının geldiğinin duyurulmasıyla birlikte sırasının geldiğine dair mesaj alan Sağlık Bakanı Matt Hancock, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada aşı olduğunu duyurdu. Hancock, "Harika, aşıyı yaptırdım. 8 dakikada girdim ve çıktım. Hiç acımadı" ifadelerini kullandı.

Hancock daha önce yaptığı açıklamada, 42 yaş ve üzerindekilerin aşı sırasının geldiğini duyurarak aşı için uygun olan herkesin randevusunu almasını tavsiye etmişti. Hancock, telefonunun yanında olduğunu, kendi sırasının geldiğini belirten mesajı beklediğini ifade etmişti.

[old_news_related_template title="İngiltere Sağlık Bakanı Hancock'tan tatil yorumu: Elimizden geleni yapıyoruz" desc="İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, İngiliz hükümetinin insanların yaz tatiline çıkabilmesi için 'elinden gelen her şeyi' yaptığını söyledi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/11/iecrop/matt-hancock-reuters_16_9_1613032994.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/ingiltere-saglik-bakani-hancocktan-tatil-yorumu-elimizden-geleni-yapiyoruz-6254300/"]