İsrail’in Ankara Büyükelçiliği’nin resmi sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın G-20 Liderler Zirvesi’nde ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı görüşmeye dair bir paylaşım yapıldı.

Büyükelçilikten dakikalar sonra yapılan açıklamada, büyükelçiliğin sosyal medya hesabının siber saldırıya uğradığı bildirildi.

"BİRTAKIM UYGUN OLMAYAN İÇERİKLER PAYLAŞILDI"

İsrail’in Ankara Büyükelçiliği’nden şu açıklama yapıldı:

* Üzülerek bildiririz ki, 02 Kasım 2021 tarihinde 22.10 sularında Büyükelçiliğimize ait resmi sosyal medya hesaplarımızdan biri siber saldırıya maruz kalmış, saldırıya müdahalemiz devam ederken hesabımız aracılığıyla birtakım uygun olmayan içerikler paylaşılmıştır.

* Bu paylaşımların tarafımıza ait olmadığını kamuoyunun bilgisine sunar, bu uygunsuz paylaşım nedeniyle yaşanan her tür olumsuzluk ve karmaşa konusunda üzüntülerimizi bildiririz.

[old_news_related_template title="İsrail ve Bahreyn Başbakanları ilk kez bir araya geldi" desc="İsrail Başbakanı Naftali Bennett ve Bahreyn Veliaht Prensi ve Başbakan Salman bin Hamad Al Khalifa iki ülke arasında ilişkilerin normalleştirilmesinden bu yana ilk kez İskoçya’daki Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nda (COP26) bir araya geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/02/iecrop/israil-iha_16_9_1635881360.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/israil-ve-bahreyn-basbakanlari-ilk-kez-bir-araya-geldi-6745292/"]