Forza Italia Partisi'nden iki kaynak, İtalya'nın eski başbakanlarından 84 yaşındaki Silvio Berlusconi'nin dünden beri hastanede yattığını söyledi.

İsmini açıklamayan kaynaklardan biri geçen yıl Eylül ayında corona virüsüne yakalanan Berlusconi'nin testler için hastaneye gittiğini söyledi. Öte yandan bir diğer kaynak da Mart ayında check-up yapan Berlusconi'nin terapi ve tedavi süreci için hastanede bulunduğunu öne sürdü.

2016 yılında kalp ameliyatı geçiren ve prostat kanserini yenen Silvio Berlusconi, Ocak ayında kalp rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı.
 

[old_news_related_template title="Grönland'da siyasi deprem: Kritik seçimi IA kazandı" desc="Danimarka'ya bağlı özerk bölge Grönland'da kritik seçimlerde solcu Inuit Ataqatigiit zaferini ilan etti. Bölgenin zengin yeraltı kaynaklarını kullanmama sözü veren parti uluslararası kamuoyunda yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/07/iecrop/gronland-reuters_16_9_1617784135.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/gronlnadda-siyasi-deprem-kritik-secimi-ia-kazandi-6358703/"]