Türkiye’de birçok noktada çıkan yangınların ardından KKTC Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye’ye başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Ataoğlu mesajında, “Anavatan Türkiye’nin turizm cenneti yerlerinden bir bir kötü haber geliyor. Dünkü Manavgat yangında hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı, yangından etkilenen tüm kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

“Manavgat'ta süren yangını büyük bir endişeyle izlerken, şimdi de yine turizm şehri olan Marmaris'ten orman yangını haberlerini derin bir üzüntüyle öğrendim” ifadelerini kullanan Ataoğlu, “Allah yardımcınız olsun. Tüm Marmaris halkına ve Anavatan Türkiye’ye çok büyük geçmiş olsun. Tüm dualarımız ormanların kahramanlarından gelecek güzel haberlerde. Dileğim bu yangınların kısa sürede kontrol altına alınması ve yaraların hemen sarılması. Çok üzgünüm” dedi.

[old_news_related_template title="Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yangınlarla ilgili açıklama" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orman yangını yaşanan bölgede bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşerek bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaraların sarılması için vatandaşların yanında olduklarını ifade etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/29/iecrop/erdogan-dha-1_16_9_1627578870.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/cumhurbaskani-erdogandan-yanginlarla-ilgili-aciklama-6563720/"]