Hindistan’da 32 yaşındaki sosyal medya fenomeni Gaurav Sharma, köpeğine helyum ile şişirilmiş balonlar bağlayarak havada uçmasını sağladı.

Sharma’nın yayınladığı videoda bir arabanın üzerinden köpeği Dollar’ı vücuduna bağladığı balonlar ile yakındaki bir binanın ikinci katında bulunan balkona doğru uçmasını sağladığı görüldü.

Sharma ise yaptığı açıklamada, videoda tüm güvenlik önlemlerini uyguladığını öne sürerken, videoyu diğer sosyal medya fenomenlerinden etkilenerek çektiğini ifade etti. Videoyu izleyenlerin bunu yapmamasını isteyen Sharma, köpeğine bir çocuk gibi davrandığını belirtti.

Sharma 4 milyondan fazla abonesi ile videoyu paylaşması ile görüntülere tepki yağması üzerine videoyu silmek zorunda kaldı. Görüntülerin ardından Hayvanlar için İnsanlar (PFA) adlı hayvanları koruma örgütü ise polise şikayette bulundu. Şikayetin ardından harekete geçen polis, Sharma’yı gözaltına aldı.


[old_news_related_template title="Çıkış yolunu bulamayan köpek balkondan atladı" desc="İstanbul Sultangazi'de inşaatı devam eden bir binaya giren köpek, çıkış yolunu bulamadı. Kısa bir süre sonra binanın üst katına çıkan köpek, metrelerce yükseklikten aşağı atladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/27/iecrop/kopek-foto-iha_16_9_1622099738.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/cikis-yolunu-bulamayan-kopek-balkondan-atladi-6453212/"]