Kraliyete yakın isimlerin başında gelen ve Kraliyet Fotoğrafçısı olarak tanınan Kent Gavin, Meghan Markle ve Prens Harry'nin evliliğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Daha önce ikilinin evliliğinin 3 yıldan uzun sürmeyeceğini düşündüğünü açıklayan Gavin, şimdi bu sözlerinden pişman olduğunu şu sözlerle dile getirdi: "Başlarda evliliklerinin 3 yıldan uzun sürmeyeceğini düşünüyordum. Bunu çevremdekilerle de paylaştım. Ancak yanılmışım. Bence bir Hollywood yıldızı monarşi kurallarıyla baş etmekte zorlanırdı. Bu yüzden bu iddiada bulundum.".
19 Mayıs 2018’de evlenen Meghan Markle ve Prens Harry, evliliklerinin üçüncü yılını kutladı. Prenses Diana’yla yakın olan kraliyet fotoğrafçısı, Sussex çiftinin düşündüğünün tersine mutlu bir evlilikleri olduğunu dile getirirken, 'yanıldığını' vurguladı.
Harry ve Meghan çifti, 2020’de kraliyet görevlerini bırakıp, ABD'ye yerleşme kararı aldılar. Kraliyet kurallarından uzakta yaşayan çift, finansal olarak da aileye bağlı değil.

[old_news_related_template title="Meghan Markle'ın babası, kızını ve Prens Harry'i mahkemeye vermekle tehdit ediyor" desc="Uzun bir süredir kızıyla arası gergin olan Thomas Markle yaptığı açıklamalarla yine dikkat çekiyor. Kızıyla görüşmeyen Markle, torunlarını da göremediğini ve bu şekilde devam ederse Prens Harry'i ve kızını mahkemeye vereceğini söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/23/iecrop/sussex_family-reuters_16_9_1627019768.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/meghan-marklein-babasi-kizini-ve-prens-harryi-mahkemeye-vermekle-tehdit-ediyor-6552215/"]

[old_news_related_template title="Güzellik Kraliçesi'nin gizli hayatını eşi ortaya çıkardı: Para karşılığı cinsel birliktelik yaşıyormuş" desc="ABD'de bir Güzellik Kraliçesi ile ortopedi cerrahının evliliği, genç kadının 'gizli hayatının' ortaya çıkmasıyla mahkemeye taşındı. Dr. Han Jo Kim, 2011'de Miss Connecticut seçilen eşi Regina Turner'ın, kendisine iş seyahatlerinde olduğunu söyleyerek para karşılığı erkeklerle cinsel birliktelik yaşadığını öne sürdü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/28/iecrop/dr-kim-regina-turner-times_16_9_1627460307.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/guzellik-kralicesinin-gizli-hayatini-esi-ortaya-cikardi-para-karsiligi-cinsel-birliktelik-yasiyormus-6560916/"]