İngiltere’nin başkenti Londra’da yer alan Hyde Park'ta dün yerel saatle 21.00’da bıçaklı saldırı yaşandı. Adı açıklanmayan bir genç parkta otururken, kimliği belirsiz bir grubun saldırısına uğradı. Palaya benzer bıçaklar taşıyan saldırganlar, yumruk ve tekmelerle darp ettikleri 17 yaşındaki genci bıçakladı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan gencin hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Saldırı anı, parktaki diğer kişilerce cep telefonları ile kaydedilirken, görüntüler sosyal medyaya yansıdı. Görüntülerde, bıçaklı saldırganların genci darp ettiği ve yere düştükten sonra da tekmelemeye devam ettikleri görülürken, parktaki diğer kişiler ise panik içinde olay yerinden uzaklaştı.

Polis, henüz olayla bağlantılı bir gözaltı yapılmadığını söyledi.

[old_news_related_template title="İngiltere'de eğitime geri dönüş projesi: Arayı kapatmak için ders süreleri uzayacak" desc="Türkiye, 'Telafide Ben de Varım' programını ve karne dağıtımını konuşurken İngiltere eğitime verilen önemi gözler önüne serdi. İngiliz basınına sızan hükümetin eğitim planında 1.5 milyar sterlin harcanacağı ve salgın yüzünden okula gidemeyen çocukların okulda geçireceği sürenin uzatılacağı belirtildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/01/iecrop/okul-reuters_16_9_1622541780.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/ingilterede-egitime-geri-donus-projesi-arayi-kapatmak-icin-ders-sureleri-uzayacak-6462664/"]