Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak ABD’ye yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle, İngiliz basınının gündeminden düşmüyor. Kraliyet ailesiyle ilgili ortaya attıkları iddialar ve verdikleri röportajlarla sık sık haber olan çift, bu kez Santa Barbara'da satın aldıkları evle manşetlerde.

Çiftin geçtiğimiz yıl yaklaşık 15 milyon dolar ödeyerek aldıkları evin yakınlarında insan kalıntıları bulundu. Daily Mail'in haberine göre, Santa Barbara Şerif Departmanı tarafından yapılan açıklamada kalıntıların 10 bin yıl öncesine kadar dayanabileceği belirtildi.

ÇUMAŞLARA AİT OLABİLİR

Gazetenin haberinde bulunan kemiklerin genç bir çifte ait olduğu ihtimali üzerinde durulduğu aktarıldı. Kemikler inceleme altına alınırken, yapılan ilk çalışmalar kalıntıların Kızılderili topluluklarından Çumaşlara ait olabileceğini gösteriyor.

9 ODALI, 16 BANYOLU SARAY YAVRUSU

Prens Harry ve Meghan’ın 18 bin metrekarelik evinin 9 odası ve 16 banyosu bulunuyor. 2003 yılında inşa edilen ve adeta küçük bir saray yavrusu olan evde tenis kortu, havuz, kütüphane, sauna, spor salonu, oyun odası, sinema salonu ve şarap mahzeni de yer alıyor.

Çiftin birbirinden ünlü komşuları arasında ise Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres ve Gwyneth Paltrow gibi isimler dikkat çekiyor.

[old_news_related_template title="Bashir skandalı büyüyor: Annemiz bu yüzden öldü" desc="BBC 1995'te Martin Bashir'in yaptığı Prenses Diana röportajıyla ilgili soruşturmanın ardından Kraliyet ailesinden özür diledi. Bashir'in yalanlarını kabul eden kuruma Diana'nın çocukları Prens William ve Prens Harry'den tepki geldi. William, 'Yalanlar annemi paranoya ve yalnızlığa itti' derken, Harry ise, 'Annem bu yüzden öldü ama bugün bile değişen bir şey yok' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/21/iecrop/harry-william-reuters_16_9_1621573478.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/bashir-skandali-buyuyor-prens-william-ve-prens-harry-ates-puskurdu-annemiz-bu-yuzden-oldu-6442452/"]

 

[old_news_related_template title="26 yıl sonra ortaya çıktı... Prenses Diana'yı resmen kandırmış" desc="1995'teki Prenses Diana röportajıyla dünya çapında adını duyuran gazeteci Martin Bashir'le ilgili soruşturma tamamlandı. Prenses Diana'yı sahte belgelerle kandırarak röportaja ikna ettiği iddia edilen Bashir, BBC'nin yürüttüğü iç soruşturmada editoryal kuralları ihlal etmekten suçlu bulundu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/20/iecrop/diana-bashir-bbc-panorama_16_9_1621503967.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/bashirin-oyunu-26-yil-sonra-ortaya-cikti-prenses-dianayi-resmen-kandirmis-6441021/"]

 

[old_news_related_template title="Prens Harry'den ipleri tamamen koparacak sözler: Hayvanat bahçesinde yaşamak gibi" desc="Prens Harry, gündem yaratacak açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Bir podcast programında konuşan Harry, babasının yaşadığı acıları kendisine aktardığını söyledi. Kraliyet ailesindeki yaşantısıyla ilgili 'Perdenin arkasında olanları gördüm' diyen Prens Harry, 'The Truman Show ile hayvanat bahçesinde olmanın karışımı gibi bir durum' ifadelerini kullandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/14/iecrop/harry-reuters-3_16_9_1620974935.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/prens-harryden-aileyi-karistiracak-sozler-hayvanat-bahcesinde-yasamak-gibi-6430369/"]