Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen ve Hollywood'da kendine yer bulma çabası içinde olan Prens Harry ve eşi Meghan Markle yine eleştirilerin odağında. Kraliyet ailesi unvanını ve şöhretini sömürmekle suçlanan çift bu sefer de bir "ikiyüzlülük" iddiasıyla karşı karşıya.

Daha önce Oprah Winfrey'e, "Şu an büyüyen çocuklar depresyonda. Yaşadıkları yerler ya yanıyor ya da sular altında kalıyor. Ormanlar yok oluyor" diyerek iklim krizine karşı bir şey yapılması çağrısında bulunan Harry, katıldığı bir etkinlikten dönüşte özel jete binerek tepki topladı.

Tarifeli uçak yerine iklim krizine karşı en çok kirlilik yaratan ve doğaya zarar veren jete binen Harry'nin bu adımı sosyal medyada ve İngiliz basınında gündem oldu. İngiliz yazar Tom Quin, "Bu çok büyük bir ikiyüzlülük. Özellikle iklim krizi hakkında bu kadar çok konuştuktan sonra. Harry kendisini dünyaya yön veren biri olarak görüyor fakat davranışlarıyla söyledikleri örtüşmüyor" ifadesini kullandı.

İngiliz Daily Mail ise 2 saatlik yolculukta atmosfere 10 tonluk karbondioksit salınımı gerçekleştiğini açıkladı.

[old_news_related_template title="Meghan Markle ve Kate Middleton Netflix projesi için bir araya gelebilir" desc="Basına sık sık aralarındaki gerilimle yansıyan kraliyet ailesinin gelinleri Meghan Markle ve Kate Middleton bu defa yen bir iş birliği ile gündemdeler." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/15/iecrop/meghan_kate-sozcu_16_9_1629029074.png" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/meghan-markle-ve-kate-middleton-netflix-projesi-icin-bir-araya-gelebilir-6594679/"]

[old_news_related_template title="Meghan Markle'ın kardeşi BBG evine katıldı, çarpıcı açıklamalar yaptı" desc="Sussex Düşesi Meghan Markle'ın kardeşi Thomas Markle Jr, Avustralya'da yayımlanan Big Brother (BBG) yarışmasına katıldı. Ünlü isimlerle aynı evi paylaşmaya başlayan Markle, Prens Harry ve Meghan Markle hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/09/iecrop/mego_16_9_1628501676.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/meghan-marklein-kardesi-bbg-evine-katildi-carpici-aciklamalar-yapti/"]