Dedeleri Prens Philip'in cenaze töreninden sonra aralarının düzeldiği düşünülen Prens William ve Prens Harry'nin eski günlere dönmeleri, son çıkan iddialardan sonra hali zor görünüyor.

DailyMail'de yayınlanan habere göre; aileleri ve arkadaşları, Prens Philip'in cenazesinin kardeşleri bir araya getireceğini ummuş olsalar da William'ın, arkadaşlarıyla yaptığı bir konuşmada Markle için “o lanet kadın” dediği iddia edildi.



Gazetenin görüştüğü kraliyete yakın bir kaynağa göre Prens William, "Ama o kahrolası kadının personelime nasıl davrandığına bakın! Acımasız" dedi.

Kardeşler arasındaki ilişkiler, Markle ve Harry'nin kraliyet ailesinden ayrılıp önce Kanada'ya, ardından Los Angeles'a taşındığınan beri oldukça mesafeli. Hatta bu ilişkinin, Harry'nin mart ayında Oprah Winfrey ile yaptığı röportajla çok daha kötüleştiği söyleniyor.



Kardeşlerin bir arkadaşı kardeşlerle buluşmalarını anlatırken, "İkisi arasındaki öfke inanılmaz derecede derinleşti. Çok fazla sert ve yaralayıcı şeyler söylendi” dedi.



Prens William ve Prens Harry, 1997 yılında Paris'te bir kazada hayatını kaybeden anneleri Prenses Diana'yı anmak için perşembe günü tekrar bir araya gelecekler.

[old_news_related_template title="Prens Harry'den yeni itiraflar: Meghan canına kıyacaktı... Annem gibi kaybetmemi istemedi" desc="Prens Harry, Oprah Winfrey'le yaptığı The Me You Can't See isimli programda yine gündeme oturan açıklamalarda bulundu. Meghan'ın canına kıymak istediğini Royal Albert Hall'daki bir konsere giderken kendisine itiraf ettiğini söyleyen Harry, 'Annem gibi ikinci kez hayatımdaki bir kadını kaybetmemi istemediği için yapamadı' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/21/iecrop/harry-apple-tv-2-1_16_9_1621583527.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/prens-harryden-yeni-itiraflar-meghan-canina-kiyacakti-annem-gibi-kaybetmemi-istemedi-6442634/"]

[old_news_related_template title="Prens William ve Prens Harry aylar sonra bir arada görüntülendi" desc="İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip'in dün düzenlenen cenaze töreninde Prens William, eşi Kate Middleton ve cenaze için yaşadığı ABD'den İngiltere'ye giden kardeşi Prens Harry, bir yıldan uzun bir sürenin ardından ilk kez birlikte görüntülendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/18/iecrop/prens-harry-reuters1_16_9_1618756348.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/prens-william-ve-prens-harry-aylar-sonra-bir-arada-goruntulendi-6381530/"]

[old_news_related_template title="Tam buzlar eridi derken... Kraliçe'nin doğum gününü bile beklemedi: Prens Harry apar topar ABD'ye döndü" desc="Dedesi Prens Philip'in cenazesi için İngiltere'ye giden Prens Harry, ailesiyle arasındaki buzları eritemedi. Kraliçe Elizabeth'in doğum gününe kalmayı tercih etmeyen Harry, apar topar ABD'ye geri döndü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/21/iecrop/prens-harry-cenaze-reuters_16_9_1619006275.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/tam-buzlar-eridi-derken-kralicenin-dogum-gununu-bile-beklemedi-prens-harry-apar-topar-abdye-dondu-6387455/"]