ABD’yi sarsan seks tarikatı ve cinsel istismar davası sürüyor. Fuhuş, insan ticareti ve cinsel istismar suçlarından tutuklandığı hapishanede intihar eden ABD’li iş insanı Jeffrey Epstein ve kız arkadaşı Ghislaine Maxwell’in yargılanmasına devam ediliyor.

Dün gerçekleşen duruşmada, Sarah Ransome jürinin önünde ifade verdi. Ransome, anlattıkları sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

3 GÜN BOYUNCA AÇ BIRAKILDIM

Ransome, Epstein'in Karayipler'deki gizli yeri 'Paedo Adası'na götürüldüğünü burada, üç gün boyunca Eptein'in tecavüzüne uğradığını söyledi. Ransome, 3 gün boyunca istismara uğradığını, aç bırakıldığını belirtirken, bu tutsaklıktan kaçmak isterken Maxvell'in kendisini yakaladığını açıkladı.

İngiltere'deki evinden binlerce kilometre uzakta olan Sarah Ransome, yaşadıklarını mahkemede şu sözlerle anlattı: “Suda köpekbalıkları olduğunu biliyordum ama kaçmam gerekiyordu. O noktada köpekbalıkları, yaşadığım cehenneme hoş bir alternatif sayılabilirdi. O anda ölüm, bir tecavüze daha tercih edilebilir gibi geldi.'"

Ransome, suya atlamaya hazırlandığını belirtirken o sırada Maxvell'in geldiğini ve elini sırtına koyarak 'Tamam tatlım. Benimle gel.' dediğini söyledi ve dehşet evine geri dönmek zorunda kaldığını ifade etti.



Şimdi 37 yaşında olan Sarah Maxvell'in yargılanması için her şeyi yapmaya hazır olduğunu belirtirken, "Bu bir prensip meselesi. Yıllarca ondan ve Jeffrey'den korkarak yaşadım. Karar çıkmadan önce bir çadır kiralayıp mahkeme merdivenlerinde yatmam gerekiyorsa, yapacağım şey bu." dedi.

59 yaşındaki Maxwell, New York'ta altı cinsel taciz ve seks tarikatı kurmak suçlamasıyla yargılanıyor ve suçlu bulunursa günlerinin geri kalanını parmaklıklar ardında geçirebilir. Ancak tüm tanıkların ifadelerine rağmen, Maxvell tüm suçlamaları reddetti.

[old_news_related_template title="Epstein, eski Başkan Clinton'u 17 kez ziyaret etmiş" desc="ABD'de 18 yaşından küçük kızlara cinsel istismarda bulunduğu ve fuhuş ağı oluşturduğu suçlamasıyla tutuklanan ve hapishanede intihar eden milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'ın ünlü isimlerle bağlantıları ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere basını, Epstein'in Clinton'un başkanlığı döneminde tam 17 kez ziyaret ettiğini yazdı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/03/iecrop/clinton-epstein-197_16_9_1638530097.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/epstein-eski-baskan-clintonu-17-kez-ziyaret-etmis-6805837/"]

[old_news_related_template title="Seks tarikatı ve cinsel istismar davasında yeni ifadeler: Çıplak masaj yaptı" desc="ABD'li iş insanı Jeffrey Epstein'ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell'in insan ticareti, fuhuş ve cinsel istismar suçlarından yargılanmasına dün devam edildi... Mahkemeye çıkıp ifade veren Annie Farmer, 'Maxwell ben daha 16 yaşındayken bana çıplak bir şekilde masaj yaptı' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/11/iecrop/epstein-sdny_16_9_1639216823.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/seks-tarikati-ve-cinsel-istismar-davasinda-kan-donduran-aciklama-ciplak-masaj-yapti-6821076/"]

[old_news_related_template title="Maxvell davasında yeni detaylar: 'Yaşları 14 ila 18 yaşında değişen kızlara 300 dolar ödeniyordu'" desc="ABD'de milyarder iş insanı Jeffrey Epstein için cinsel istismara aracılık yapma suçlamasıyla cezaevinde tutulan sosyetik ABD'li Ghislane Maxwell'in yargılandığı davada yeni detaylar ortaya çıktı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/08/iecrop/4ayb3pxcf5n3rd2w5hot7wtzpm_16_9_1638952934.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/maxvell-davasinda-yeni-detaylar-yaslari-14-ila-18-yasinda-degisen-kizlara-300-dolar-odeniyordu-6814714/"]