Ukrayna’da turistlerin en çok tercih ettikleri şehirlerden biri olan Lviv kentindeki havalimanında bomba ihbarı sebebiyle sıcak dakikalar yaşandı. Lviv Polis Merkezi’nden yapılan açıklamada, Lviv Uluslararası Havalimanı’ndaki çalışanların ve yolcuların bomba ihbarı sebebiyle güvenli bir bölgeye tahliye edildiği duyuruldu.

Yapılan açıklamada, “Güvenlik güçleri, bomba ihbarını değerlendirmek üzere havalimanında çalışmalarına başladı. Bu nedenle çalışanların ve yolcuların güvenli bölgelere tahliyesi gerçekleştirildi. Havalimanı binası ve çevresinde geniş çaplı bomba araması başlatıldı” ifadeleri yer aldı.

İSTANBUL YOLCUSU ÇANTA UNUTTU

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli çantayı fünyeyle patlatmadan önce tüm uçuşlar durduruldu.
İstanbul’a uçan Asyalı bir turiste ait olduğu öğrenilen çantanın patlatılmasının ardından içinden bilgisayar çıktı. Olayın anlaşmasının üstüne havalimanında uçuşlar tekrar başladı.

[old_news_related_template title="Ukrayna'da sel korkusu: Sağanak yağış yaşamı felç etti" desc="Ukrayna genelinde aniden başlayan sağanak yağışlar, 150'den fazla yerleşim yerinde ulaşımı durma noktasına getirdi. Başkent Kiev'de metro istasyonları yağmur sularına teslim oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/19/iecrop/ukrayna-shutterstock_16_9_1626701974.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/ukraynada-sel-korkusu-saganak-yagis-yasami-felc-etti-6547102/"]