Brezilya’nın Sao Paulo eyaletine bağlı Franca kentinde dün yemek teslimatı için motoru ile yola çıkan kuryeye domuz saldırdı. 43 yaşındaki Willian de Souza Rodrigues isimli kurye, domuzun ısırması sonucu yaralandı. Çevredekiler tarafından kaydedilen görüntüler, Rodrigues’in domuzdan kaçmaya çalıştığı fakat daha sonra domuz tarafından yere düşürüldüğü görüldü.

Hastaneye kaldırılan Rodrigues’in kalçasından yaralandığı ve 14 dikiş atıldığı bildirildi. Yerel basında yer alan haberlerde, olay yerinde bulunan bir adamın domuzun sahibi olduğunu ve saldırı nedeni ile kaynaklanan tüm masrafları kendisinin karşılayacağına söz verdiği ifade edildi.

[old_news_related_template title="Epilepsi hastası kuryeye dehşeti yaşattılar! Neye uğradığını şaşırdı" desc="Antalya'nın Serik ilçesinde bir restoranda kurye olan Oğuzhan Güner (19), kimliğini bilmediği bir kişinin saldırısına uğradı. Sipariş teslim ettikten sonra yanına yaklaşan ve önce boynuna sarılıp 'Seninle kardeşçe konuşalım' diyen saldırganın peş peşe yumruk ve tekmeyle darbettiği Oğuzhan Güner, neye uğradığını şaşırdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/20/iecrop/kurye880_16_9_1624202291.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/epilepsi-hastasi-kuryeye-dehseti-yasattilar-neye-ugradigini-sasirdi-6496795/"]