'Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre yönetmeliğinin 33üncü maddesinin dördüncü fıkrasının ikinci cümlesi olan 'Ancak uzaktan eğitimde puanla değerlendirme yapılmaz' yürürlükten kaldırıldı.

Benzer şekilde 31 Aralık 2020 tarihinde Resmi Gazetenin mükerrer sayısında yayınlanan MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile de 'Uzaktan öğretim notla değerlendirilmez' ifadesi de yürürlükten kaldırılmıştı. Yönetmelik değişikliklerinin yeni bir duruma yol açmayacağı, söz konusu değişikliğin, mevcut durumu tamamlayan bir mevzuat düzenlemesi olduğu belirtildi.  (DHA)

[old_news_related_template title="MEB'den bazı kurumlara yüz yüze eğitim izni" desc="Milli Eğitim Bakanlığı, bazı kurumların sokağa çıkma kısıtlamalarına uymak şartıyla yüz yüze eğitime başlayabileceğini duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/04/iecrop/meb-dha_16_9_1609790687.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/egitim/son-dakika-mebden-bazi-kurumlara-yuz-yuze-egitim-izni-6197422/"]