Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “15 Şubat’tan itibaren toplumun, ailelerin, annelerin, babaların, çocukların durumuna baktığımızda okulların artık mümkün olduğu kadar daha yüksek bir kapasiteyle açılması gerektiği noktasında bir kararlılığımız var.” açıklamasında bulundu.

Ayrıca bugün itibariyle destekleme kursları da yüz yüze eğitim vermeye başladı.

“KAPSAMLI BİR TELAFİ PROGRAMI HAZIRLIYORUZ”

Bakan Selçuk ayrıca; “Uzaktan eğitimde bağlı kaldığımız ekranlara yarıyıl tatiliyle ara veriyoruz ancak 15 Şubat’tan sonra kapsamlı bir telafi programına hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Öğrenciler karnelerine e-Okul üzerinden ulaştı" desc="Karne heyecanını bu dönem evlerinde yaşayan öğrenciler e Okul aracılığı ile notlarını öğrendi ve üç haftalık sömestr tatiline girdi. e Okul sayfasında dijital olarak erişime açılan karneleri veliler, e-okul.meb.gov.tr sayfasından VBS sistemi aracılığı ile görüntüleyebiliyor. İşte adım adım VBS girişi ve e Okul karne öğrenme sayfası..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/22/iecrop/okullar-shutter-1-1_16_9_1611309285.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/e-okulda-karne-heyecani-e-okul-vbs-girisi-ile-karneye-nasil-bakilir-6223252/"]