Uzun süredir rakip olan Discovery ve AT&T bünyesindeki Warner Media’nın Disney + ve Netflix'i ele geçirmek için birleşmeyi düşündükleri ortaya çıktı. Wall Street Journal’ın haberine göre, görüşmeler son aşamaya geldi ve bugün içerisinde birleşmenin duyurulabileceği belirtildi.

AT&T, son yıllarda benimsediği aynı çatıda toplama stratejisi kapsamında 2018'de 81 milyar dolarlık Time Warner'ı da devralmıştı.

Reuters verilerine göre, AT&T’nin Game of Thrones ile yıldızını parlatan HBO kolu 63 milyon aboneye sahip. Discovery’nin ise ve Animal Planet ile beraber 88 milyon abonesi var.

Görüşme haberlerinin, corona virüsü salgınının ekonomiye olumsuz etkisi ve ücretli TV aboneliklerinin iptal edilmesi konuşulurken gelmesi dikkat çekti.

[old_news_related_template title="Fenomen dizi oyuncularına da kazandırdı: Game of Thrones yıldızlarının servetleri" desc="On yıl önce ekranlara merhaba diyen ve 2019’a kadar tüm dünyada her bölümüyle kendinden bahsettirmeyi başaran fenomen dizi, yıldızlarına da çok kazandırdı. Dizinin oyuncularından bazıları, oyunculuk kariyerlerine daha büyük yapımlarla devam edip servetlerini büyütürken, bazıları da girişimcilikleriyle uyurken bile para kazanmaya devam etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/21/iecrop/gameofthrones_16_9_1618997586.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/fenomen-dizi-oyuncularina-da-kazandirdi-game-of-thrones-yildizlarinin-servetleri/"]