Aydın’ın Söke ve Kuşadası ilçelerinde CHP’nin astığı '128 milyar dolar nerede' afişlerinin toplatıldığını CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül duyurdu. Bülbül, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “CHP Aydın İl Başkanlığımızın '128 Milyar Dolar Nerede?' afişleri Kuşadası ve Söke’de ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ gerekçesiyle toplatılıyor! Vatandaşın gerçekleri öğrenmesini engelleyemezsiniz. 128 milyar doların hesabını vereceksiniz! Biz sormaya devam edeceğiz #128MilyarDolarNerede?” dedi.

"SARAY REJİMİ YARGISI"

CHP'li Bülbül, bir başka paylaşımında ise “Yarattığınız Saray rejiminin yargısıyla halkın gerçekleri öğrenmesinin önüne geçemeyeceksiniz. Esnafın, çiftçinin, emeklinin, işçinin, memurun, işsizin, yoksulun, yetimin hakkını sormaya devam edeceğiz; Neden şeffaf değilsiniz? Neden hesap verilebilir yönetimden çekiniyorsunuz? Kime, ne zaman, ne kadar, nasıl bir ihale yapıldı? Bu #128MilyarDolarNerede? Hesap verin!” dedi.

[old_news_related_template title="CHP, SÖZCÜ'nün gündeme getirdiği olayı yargıya taşıyor: Örgüt bağlantısı var" desc="CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 15-27 Eylül 2020 tarihlerinde 'Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirmek' projesi kapsamında AKP’li Yeşilyurt Belediyesi tarafından Almanya’ya gönderilen 45 kişinden 43’ünün dönmemesiyle ilgili açıklama yaptı. Ağbaba, SÖZCÜ'nün gündeme getirdiği olayla ilgili 'İşin içerisinde mutlaka para var, örgüt bağlantısı var. Bu kişiler FETÖ’cü mü? Bunun da aydınlatılması lazım. Yarın belediye meclis üyelerimiz suç duyurusunda bulunacak. Biz de bu işin peşini bırakmayacağız' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/11/iecrop/chp-depo-1_16_9_1618168288.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/chp-sozcunun-gundeme-getirdigi-olayi-yargiya-tasiyor-orgut-baglantisi-var-6367592/"]