Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Selimiye Mahallesi’nde iki gün önce sokakta oynarken arkadaşı O.O. ile tartışan 15 yaşındaki lise öğrencisi Oğuzhan Özkan, arkadaşının yüzüne attığı yumruk sonrası yere düştü. Düştüğü yerdeki bir taşa başını çarpan Özkan kanlar içerisinde yer kaldı, kalbi durdu. Vatandaşlar ve yakınlarının çağırdığı ambulans ile gelen sağlık ekipleri Özkan’ın üç kez duran kalbini çalıştırmayı başardı. Ambulans ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Özkan bugün verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.



AİLE 4 YIL ÖNCE DE EVLAT ACISI YAŞAMIŞTI

Selimiye Mahallesi’nde pideci restoranı bulunan Mehmet  Özkan’ın oğlu ve Oğuzhan Özkan’ın kardeşi 8 yaşındaki Bilgehan Özkan’da 4 yıl önce yine Temmuz ayında trafik kazasında yaşamını yitirmişti.

YUMRUK ATAN ÇOCUK TUTUKLANDI

Özkan’ın cenazesinin otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Güvenlik güçleri, olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatarak olayın faili olduğu öne sürülen 2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan ve kavgada Oğuzhan’a yumruk atarak yere düşmesine sebep olduğu öne sürülen O.O., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.