Necip Can A., rahatsızlanan babası Necip A.'yı ambulansla Ünye'deki özel hastanenin acil servisine götürdü. Necip Can A., tedavi öncesi acil serviste görevli Doktor Kadir Gökmen'den babasının doktoru ile görüşmesini istedi.

Gökmen ise hastanın durumunu öğrendikten sonra diğer doktora bilgi verebileceği belirtti. Bunun üzerine Necip Can A. ile Gökmen arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle Necip Can A. ve hasta babası Necip A., doktoru darbetti. Kavga, hastanenin güvenlik görevlileri ile diğer hasta yakınlarının araya girmesi ile sona erdi.

SERBEST BIRAKTILAR

İhbar üzerine hastaneye polis ekipleri sevk edildi. Baba ile oğlu gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadeleri alınan Necip Can A. ile babası Necip A., savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, taraflar birbirinden şikayetçi oldu. DHA

[old_news_related_template title="Sağlık ocağında doktora yumruklu saldırı" desc="Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, aile sağlığı merkezinde görevli doktor Çınar Özdemir, kendisine ilaç yazmadığını iddia eden M.Ü.'nün yumruklu saldırısına uğradı. Doktor Özdemir'in odasında bulunan eşyalara da zarar veren M.Ü., polis tarafından gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/07/iecrop/dha-manisa-1_16_9_1631042938.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/saglik-ocaginda-doktora-yumruklu-saldiri-6636677/"]