Antalya Valiliği, Alanya ilçesinde plajlarda Afganistan bayrağı çekildiğine dair sosyal medyada gündem olan görüntüler üzerine açıklama yaptı.

"GÖRÜNTÜ 2018'E AİT, EMNİYETTE İŞLEMLER DEVAM EDİYOR"

Antalya Valiliği’nin açıklamasında, “Bugün sosyal medyada çıkan Alanya’da bayrak asma ile ilgili haberlerde çıkan görüntülerdeki ilki 2018 yılına ait olup görüntüdeki şahıs ülkemiz vatandaşıdır ve Emniyette işlemleri devam etmektedir" denildi.

"İKİNCİ GÖRÜNTÜDEKİ ŞAHISLAR TESPİT EDİLDİ"

Valilik açıklamasında, "İkinci görüntüdekiler ise görüntünün çekildiği yerin personeli olup oradaki birden fazla ülkenin bayrağının bulunduğu direklerden sadece birinin gösterildiği anlaşılmakla birlikte ilgili şahıslar Emniyet müdürlüğümüzce tespit edilerek konu Başsavcılığımıza intikal ettirilmiştir" ifadeleri yer aldı.

[old_news_related_template title="ABD: Türkiye’nin Afganistan konusundaki girişiminden memnunuz" desc="ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Kabil Havalimanı’nın güvenliğinin Türk askerleri tarafından sağlanması konusunda açıklamalarda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/10/iecrop/abd-reuters_16_9_1628628382.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/abd-turkiyenin-afganistan-konusundaki-girisiminden-memnunuz-6586427/"]

[old_news_related_template title="Akşener'den Afgan göçmen açıklaması: Beka ile ilgili sorun olacaktır" desc="İYİ Parti lideri Meral Akşener son günlerin tartışma konusu düzensiz Afgan göçmenler hakkında Erzincan'da konuştu. Akşener, 'Afganlar yıllardır İran’a çalışmaya gelir sonra da giderler. İran sınırı açtı, bizim sınırda hiçbir şey yok arabalara doldurulup çeşitli yerlerde bu insanlar buğday atar gibi dökülüyor. Bu nedirin cevabı var mı sizin içinizde? Ben de de yok.' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/11/iecrop/aksener_16_9_1628687783.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/aksenerden-afgan-gocmen-aciklamasi-beka-ile-ilgili-sorun-olacaktir-6587522/"]