Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Ağrı'nın, Eleşkirt ve Patnos ilçe başkanlıklarının açılışlarını yaptı ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Siyaseti Ankara'nın bürokratik koridorlarında, İstanbul'un yalılarında yapmayacaklarını ve Anadolu'nun kılcal damarlarına kadar gideceklerini anlatan Davutoğlu, "Biz bu topraklarda kimseden korkmadan, kimsenin kınamasından ve eleştirisinden korkmadan dolaşırız. Değişim yakın. Milletin derdiyle dertlenmeyen bu iktidar gidecek. Onlar sırça köşklerinde otururken, biz vatanımızın dört bir yanında milletimizin yanındayız. Ağrı’yı, Eleşkirt’i, Patnos'u dolaştık. Derdi dinledik, dermanı anlattık. Çare seçim" dedi.

"PANİKLEMEYİN SADECE SOHBET EDİYORUZ"

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Patnos'ta, kalabalığa konuşurken çekilen fotoğrafını de sosyal medya hesaplarından, "Paniklemeyin! Sadece Patnoslular ile sohbet ediyoruz..." notuyla paylaştı.

Ahmet Davutoğlu, Ağrı'dan karayolu ile Van'a geçerek sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve kanaat önderleriyle buluşacak.

[old_news_related_template title="Ahmet Davutoğlu: Bu cehaletle dolar 12-13 lirayı bulabilir!" desc="Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Ağrı’da Kanaat Önderleri, STK Temsilcileri ve Basın ile bir araya geldi. Davutoğlu burada yaptığı konuşmada, 'Türkiye'nin şu andaki sorunu cehalet ve yolsuzluktur' dedi. Merkez Bankası'nın başına kim gelirse gelsin, yönetenin Cumhurbaşkanı ve AKP Genl Başkanı Erdoğan olduğunu söyleyen Davutoğlu, 'Aslında Türkiye'de bakan falan yok. Ekonomi Bakanı da, Hazine Bakanı da, BDDK Başkanı da hepsi Tayyip Erdoğan... Bu cehaletle korkarım ki yıl sonuna doğru dolar 12-13 lirayı bulabilir' diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/14/iecrop/davutoglu-sha_16_9_1634221382.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/ahmet-davutoglu-oyle-bir-cahil-ekonomi-yonetimi-var-ki-bu-cehaletle-dolar-12-13-lirayi-bulabilir-6707056/"]