Ümraniye, Armağanevler Mahallesi Narlı Sokaktaki dairede dün yangın çıkmış, Arzu Rahman Güney hayatını kaybederken, oğlu Kerem Güney ağır yaralanmıştı. Olayın hemen ardından kayıplara karışan baba Mehmet Güney ise intihar ederek yaşamına son vermişti. Polisin yaptığı çalışmadan sonra anne Arzu Rahman Güney'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp, yoğun bakıma alınan 7 yaşındaki Kerem Güney yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. (DHA)

[old_news_related_template title="İstanbul'da aile faciası! Anne yangında öldü, baba intihar etti" desc="İstanbul Ümraniye’de bir evde çıkan yangın aile faciasına dönüştü. Anne Rahman Güney hayatını kaybederken 7 yaşındaki çocuğu Kerem ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polisin ulaşamadığı baba Mehmet Güney’in ise iş arkadaşlarına 'Karımı ve oğlumu öldürdüm' dedikten sonra Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden atladığı belirlendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/21/iecrop/facia-foto-sozcu_16_9_1624281546.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/yangin-faciasi-anne-oldu-5-yasindaki-cocuk-agir-yarali-6498238/"]