AKP’li Cemal Başaran'ın tabancayla trafikte seyir halindeyken havaya ateş açtığı görüntüleri sosyal medyada paylaşmasına tepkiler yağdı. Aydın-Çine yolunda seyir halinde olduğu görülen Başaran, bir eliyle aracı kullanırken, pencereden dışarı çıkardığı diğer eliyle rastgele ateş açtığı görülüyor.

O ATEŞ ETTİ, ARKADAŞI KAYDETTİ

Çift yönlü kara yolunun karşı şeridinde seyir halindeki araçların içinde bulunanların canını tehlikeye atan Başaran’ı yanındaki arkadaşı cep telefonu ile kaydetti. Sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte tepki alan görüntüler kısa bir süre sonra kaldırıldı.

GÖREVİNE SON VERİLDİ

AKP’li Cemal Başaran'ın tabancayla trafikte seyir halindeyken havaya ateş açtığı görüntüleri sosyal medyada paylaşmasından sonra gelen tepkiler üzerine görevine son verildiği açıklandı. AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan yaptığı açıklamada, “AK Gençlik 1,5 milyon üyeye sahip büyük bir ailedir. Bu aileye yakışmayacak hal ve tavır içerisine girenlere milletimizin üzerinde yükseldiği ilke ve prensipler çerçevesinde gereği yapılır. Aydın Gençlik Kollarımızda görev alan arkadaşın sorumsuz görüntüleri tarafımıza ulaştığı an itibariyle görevine son verilmiştir” dedi.

[old_news_related_template title="AKP'li vekilden skandal paylaşım... Tepki geldi, hemen sildi!" desc="AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık 'Malatya'dan Kemal Amca'ya mesaj var' ifadeleriyle akli dengesi yerinde olmayan bir vatandaşın görüntülerini paylaştı. Çalık, gelen tepkilerin üzerine paylaşımını silmek zorunda kaldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/05/iecrop/detay-kopya-5_16_9_1625477396.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akpli-vekilin-skandal-paylasim-tepki-geldi-hemen-sildi-6522494/"]