AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin birçok noktasında, billboardlara astığı 'Ayağınızın altına servet yatırdık’ yazılı reklam afişi tepki çekti.

Büyükşehir Belediyesi'nin billboard'lara astığı reklam afişi fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Gülşah Çubuklu, "Bir belediye hizmet reklamı düşünün ki yıllardır çözemediği altyapı ve trafik sorunu için vatandaştan aldığı vergilerle billboard asıp ‘Ayağınızın altına servet yatırdık’ diyebilecek kadar vatandaşını küçümseyebilsin" notunu düşerek tepki gösterdi.



VATANDAŞ DA TEPKİ GÖSTERDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin billboardlara astığı reklam afişine sosyal medya kullanıcıları da tepki gösterdi. O tepkilerden bazıları:

"-Seçimi kaybederler ise sıradaki afiş belli: Gözünüze dizinize dursun.

-Bunlar kendilerine emanet verilmiş makamları mülkleri sanıyorlar. Yaptıkları işleri de lütfetmişler gibi sunuyorlar... Bu devir de geçecek, hesap verecekler..

-Ya vatandaşın makul bir kısmı küçük olmaya, küçümsenmeye razıysa? Hatta küçümseyenden ötürü, küçümsenmekten haz duyuyorsa?"

[old_news_related_template title="AKP’li vekilin aşı tepkisi gündem oldu, yazdıklarını silmek zorunda kaldı" desc="AKP Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız dün sosyal medya hesabından aşı yaptırmayanları hedef alarak “Aşı yaptırmayanlarla görüşmeyeceğim, isteklerine yardımcı olmayacağım” paylaşımı yaptı. Yıldız’a tepki gösterenler ‘Ahmet Yıldız özür dile’ diye başlık açtı bir günde 24 bin paylaşımda bulundu. Yıldız bunun üzerine yaptığı paylaşımı sildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/15/iecrop/2c5a1f22-ffe3-4413-8e43-fd5da160a3a5_16_9_1629023243.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akpli-vekilin-asi-tepkisi-gundem-oldu-yazdiklarini-silmek-zorunda-kaldi-6594583/"]

[old_news_related_template title="Yıkılan belediye otoparkından AKP'li başkanın saunası çıktı" desc="Bolu'nun CHP'li Belediye Başkanı Tanju Özcan, AKP döneminde yapılan katlı otoparkı yıkmak için karar aldıklarını ve yıkım sırasında önceki dönemki AKP'li Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve yakınlarına ait bir sauna ile karşılaştıklarını söyledi. Başkan Özcan, 'O saunayı belediye başkanı ve tayfası kullanmış. Lale devri gibi bir dönem yaşanmış' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/15/iecrop/otopark-sauna-belediye-bolu-foto-sozcu_16_9_1629028304.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/yikilan-belediye-otoparkindan-akpli-baskanin-saunasi-cikti-6594686/"]