AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık "Malatya'dan Kemal Amca'ya mesaj var" ifadeleriyle akli dengesi yerinde olmayan bir vatandaşın görüntülerini  "Malatya'dan Kemal amcaya mesaj var" diyerek paylaştı. Çalık, gelen tepkiler üzerine paylaşımını silmek zorunda kaldı.

AKP'Lİ VEKİLE VATANDAŞLARDAN  TEPKİ

Çalık'ın paylaştığı videoya sosyal medyada tepki yağarken "Akli dengesi yerinde olmayan bir vatandaşı alet etmeniz hoş olmamış" denildi.

AKP'li vekilin paylaşımına CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz da tepki gösterdi. Kiraz, "AKP'li vekilin boyle bir paylaşımda bulunması iktidarı kaybetmelerine ne kadar yakın olduklarının kanıtıdır. Genel başkanımızı ismini zikrederek böyle bir paylaşımda bulunmaları Malatya gibi güzide bir şehrin milletvekiline yakışmamıştır. Şiddetle kınıyorum" ifadelerini kullandı.



[old_news_related_template title="Borç batağındaki AKP'li belediyeden milyonluk ihale" desc="Borç batağındaki AKP’li Başakşehir Belediyesi, peyzaj düzenlemelerinde kullanılmak üzere 16.5 milyon liralık bitki ihalesi düzenledi. İlçeye 400 bin adet lale, 150 bin adet sümbül, 150 bin adet nergis alınacak. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/01/iecrop/detay-kopya-16_16_9_1625141288.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/borc-batagindaki-akpli-belediyeden-milyonluk-ihale-6516056/"]