Olay, öğle saatlerinde, Yeni Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. İş yeri inşaatının bir bölümü beton dökülmesinin ardından çöktü. İnşaatta çalışan Celal Aydaş ile oğlu Özgür Aydaş, göçük altında kaldı.

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışmasının ardından baba ile oğlu, göçük altından çıkarıldı.

Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Özgür Aydaş'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Baba Celal Aydaş ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Polatlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan Aydaş'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Acı haber sonrası bölgeye gelen Aydaş ailesi ve yakınları, uzun süre gözyaşı döktü. Olaya ilişkin inceleme başlatıldı. DHA

[old_news_related_template title="Evinin bodrumunda define için kuyu kazdı, göçük altında kaldı" desc="Konya'da 2 katlı evinin bodrumunda kaçak kazı yaparak define aradığı iddia edilen Yılmaz Teke (58), 25 metre derinlikteki çukurda toprak kayması yaşanınca göçük altında kaldı. Beline kadar toprak ve moloza gömülen Teke, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. 2 katlı ev ise çökme tehlikesine karşı boşaltıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/13/iecrop/coktu-iha_16_9_1623602986.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/evinin-bodrumunda-define-icin-kuyu-kazdi-gocuk-altinda-kaldi-6485008/"]