İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) İtfaiyesinin Antalya ve Muğla’daki orman yangınlara müdahale etmek için gönderdiği ve 12 gündür sahada olan 1. ve 2. ekiplerinin İstanbul’a dönmek için yola çıktığı bildirildi.

İBB itfaiyesinin 3. ekibinin ise çalışmalara devam edeceği belirtildi.

Çalışmalarını tamamlayan İBB itfaiyesi vatandaşlar tarafından alkışlarla uğurlandı.



İMAMOĞLU: HALK BAĞRINA BASTI

O anların görüntüsünü paylaşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yanan bir orman vatanını seven herkesi birleştirdi. İstanbul İtfaiyemizi halk bağrına bastı” dedi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun ise, "İstanbul İtfaiyesi evine dönüyor. İtfaiyemize sevgisini, ilgisini esirgemeyen halkımıza şükranlarımızı sunarız. Sadece güzel günlerde buluşmak ümidiyle" mesajını paylaştı.



[old_news_related_template title="Muğla'daki yangınlarına İspanya uçakları 116 ton su boşalttı" desc="İspanya’nın Ankara Büyükelçiliği, İspanyol uçakların Köyceğiz ve Bodrum yangınlarına yaklaşık 116 ton su boşaltıp görevlerini tamamladıklarını duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/10/iecrop/mugla-sha4_16_9_1628626537.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mugladaki-yanginlarina-ispanya-ucaklari-116-ton-su-bosaltti-6586381/"]