Mersin’de bebek arabası ile kaldırımda yürümekte olan N.H.H isimli kadının omzuna çarparak cebinde bulunan cep telefonunu çaldığı kameraya yansıyan İ.G, yakalandı.Olay Mersin merkez Akdeniz İlçesi Silifke Caddesi üzerinde meydana geldi.

Elinde bebek arabası ile yolda yürüyen N. H. H. isimli kadın bir mağazanın önünde dururken bir süredir kendisini takip eden hırsızın hedefi oldu. Yankesici yolda durduğu sırada omzuna çarparak dikkatini dağıttığı kadının dikkatinin dağılması ile montunun cebinden telefonunu alarak olay yerinden uzaklaştı. Hırsız, kadının kendisine bakması üzerine de el sallayıp selam verdi. Olay anı güvenlik kameralarınca an an kaydedildi.

YAKALANDI

Bir süre sonra cep telefonun montunun cebinde olmadığını fark eden N. H.H. karakola giderek şikâyetçi oldu. Olay yerinde bulunan mağazaların güvenlik kameralarını inceleyen polis arsız hırsızın kimliğini tespit ederek kısa süre içinde yakaladı. Yan kesici İ. G. yakalanarak savcılığa sevk edildi.

[old_news_related_template title="İstanbul’un göbeğinde 3 kişilik organize hırsızlık" desc="Şişli Kurtuluş’ta yabancı uyruklu 3 şahıstan ikisi, müşteri gibi girdikleri bir giyim mağazasında çalışanı ürün fiyatı sorarak oyalarken, diğeri ise dolar bozdurma bahanesiyle kasadaki esnafın 15 bin lirasını kaşla göz arasında el çabukluğuyla cebe indirdi. Organize hırsızlık güvenlik kameralarına yansırken, işyerinden ayrı ayrı çıkan şahıslar kayıplara karıştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/04/iecrop/hirsiz-iha_16_9_1609742105.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/istanbulun-gobeginde-3-kisilik-organize-hirsizlik-6196150/"]