Sakarya’da özel bir hastanede görev yapan Opr.Dr.Hasan Feyzi Katıöz, yaklaşık 20 gün önce bazı semptomlar göstermesi üzerine yaptırdığı corona virüsü testi pozitif çıktı. Evde tedavisi başlayan Opr.Dr.Katıöz’ün durumu ağırlaşması üzerine görev yaptığı hastanede yoğun bakım servisine alındı. 9 Eylül günü entübe Katıöz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün hayatını kaybetti. Corona virüsten hayatını kaybeden doktor Katıöz’ün cenazesi, görev yaptığı hastanede tören düzenlendikten sonra memleketi Manisa’ya gönderildi.

AŞI YAPTIRMAMIŞ

Evli 5 çocuk babası doktor Hasan Feyzi Katıöz’ün, salgının başladığı ilk günden beri yapılan aşı uyarılarını dikkate almayarak aşı yaptırmadığı, eşinin de görev yaptığı hastanede corona virüsü tedavisi gördüğü öğrenildi.



MANİSA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Cenazesi Manisa’ya getirilen doktor Hasan Feyzi Katıöz için bugün Şehzadeler ilçesindeki tarihi Sultan Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze namazı öncesi vefat eden doktorun kardeşi olan Manisa AKP Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, ağabeyinin çocuklarıyla birlikte cenazesi başında taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına AKP Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Mehmet Ali Özkan, Tamer Akkal, Semra Kaplan Kıvırcık, AKP Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve çok sayıda partili katıldı.

Çocuklarının babalarının cenazesinin başından bir dakika bile ayrılmaması dikkatleri çekti. Vefat eden Opr.Dr. Hasan Feyzi Katıöz’ün cenaze namazını amcası olan emekli imam Ali Katıöz kıldırdı. Kılınan cenaze namazının ardından Katıöz’ün cenazesi Şehzadeler ilçesi Kırtık Mezarlığı’nda toprağa verildi.

[old_news_related_template title="İki doktor daha coronadan hayatını kaybetti" desc="Gaziantep Şehitkamil İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan Dr. İbrahim Hakkı Büyükbeşe'nin Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdiği açıklandı. Sakarya'da özel bir hastanede ortopedi doktoru olarak görev yapan Hasan Feyzi Katıöz (50) de virüse yenik düştü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/14/iecrop/doktorlar-d111_16_9_1631639546.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/bir-doktor-daha-coronadan-hayatini-kaybetti-6-6649397/"]