Olay, Haramidere metrobüs durağında saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 34 yaşındaki Ali K., kız arkadaşı ile metrobüse bindi. İkili arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.



MAKET BIÇAĞINI BOĞAZINA DAYADI

Ali K. yanında bulunan maket bıçağını çıkararak, boğazına dayadı. Ali K. kendisine zarar verirken, metrobüs şoförü, aracı Haramidere durağında durdurdu.

Durum polise bildirilirken, büyük korku yaşayan yolcular araçtan indi. İhbar üzerine olay yerine aralarında Özel Harekat polislerinin de olduğu çok sayıda ekip sevk edildi.



Ekipler, Ali K.'yı bıçağı bırakması için ikna etmeye çalıştı. Ali K. bir süre sonra metrobüsten indi. Polis ekiplerine direnen Ali K. gözaltına alınarak, ambulansa bindirildi.

Ali K. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. DHA

[old_news_related_template title="Kısıtlama öncesi metrobüste ve trafikte yoğunluk" desc="Kısıtlamaya sayılı dakikalar kala trafiğe kalmamak isteyen vatandaşlar metrobüslere yöneldi. Bir anda başlayan yağmur vatandaşlara zor anlar yaşatırken bazı bölgelerde trafikte yoğunluk oluştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/15/iecrop/trafik-iha2_16_9_1618502266.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kisitlama-oncesi-metrobuste-ve-trafikte-yogunluk-6375585/"]