Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 18 yaş üstüne aşı yapılmaya başlanmasıyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Bakan Koca, paylaşımında "Genç normale hazırlık başladı. Arkadaşlar heyecanlı" mesajına yer verdi.

"UMARIZ BUGÜNLERDE SIK SIK GÜNEŞE ÇIKIYORLAR"

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı yeni paylaşımda ise "Yaz döneminde 18 yaş üstü herkes aşılanabilir dediğimizde, yaz bitiminde nasıl olsa yüzü kızarmayacak diyenler, umarız bugünlerde sık sık güneşe çıkıyorlar" ifadelerini kullandı.

"FEDAKÂRLIKLAR, EN ANLAMLI ÇAĞRI"

Bakan Koca, yaptığı yeni paylaşımda ise "Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi. Eda hemşire tedavisi halen devam eden bir rahatsızlığı olduğu halde görevinin başında. Covid-19’u da iyi biliyor, bizzat yaşadı. Yaptığı on binlerce aşıyla mücadelemizde yer aldı. Arkadaşlarımızın fedakârlıkları aşı için en anlamlı çağrıdır" ifadelerini kullandı.



OKAN BAYÜLGEN'DEN AŞI ÇAĞRISI

Bakan Koca, Okan Bayülgen'in yer aldığı kamu spotu videosunu paylaştı. Videoda, Bayülgen, "Ben de yerli yabancı aşı karşıtı yazıları okudum, videoları izledim. Biliyorum birçok kişinin aklı çeliniyor. Sonra doktor arkadaşlarıma sordum. Covid-19’un ölümcül etkilerine karşı aşı olmaktan başka çaremiz yok. Ben doktorlara inanıyorum" dedi.


[old_news_related_template title="Bakan Koca paylaştı: Aşılama oranı en yüksek 10 il" desc="Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşılama oranı en yüksek 10 ilin listesini paylaştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/25/iecrop/asi1_16_9_1624607493.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/bakan-koca-paylasti-asilama-orani-en-yuksek-10-il-6504983/"]