İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon ve Gümüşhane’nin ardından geldiği Bayburt’ta, yoğun ilgiyle karşılandı. İmamoğlu, yaşanan izdiham nedeniyle, esnaf ziyaretlerini ve kent meydanında düzenlenmesi planlanan değerlendirme konuşmasını, Bayburtluların arasında yaptı.



“Gümüşhane'ye gelmişken, gerçekten Anadolu'nun o bozkırında hepimizin kulağında küpe duran yiğitliğiyle meşhur, Bayburt'un o güzel insanlarını ziyaret etmeden buradan gitmek olmazdı” diyen İmamoğlu, şunları söyledi:

“SİZE ‘HELAL OLSUN’ DEDİRTECEK İŞLER YAPACAĞIZ”

* Bayburtlu hemşehrilerimin arasındayım. Buradan Erzurum’a geçip, oradan görevimin başına döneceğim. Buradaki sevgili genç kardeşlerim, hanımefendiler, beyefendiler; hepiniz bilin ki, İstanbul’da görevini ahlaklı, namuslu, dürüst, hepinizin buradan baktığında, ‘Helal olsun’ dedirtecek, işini yapan bir kardeşiniz, arkadaşınız, hemşehriniz var.



* Güzel işler yaptığımızda memleketimize de çok fayda sağlayacağını biz biliyoruz. Bu faydayı sağladığımızda, memleketimizde de bir kısım sıkıntılı işlerin düzeleceğini biliyoruz.

* Tam da bu duyguyla, inşallah ülkemizin yakın geleceğinde herkesin adaleti hissettiği, hukuku hissettiği, birbirini sevdiği, birbirini saydığı, çocuklarımızın geleceğe umutla baktığı, gençlerimizin iyi eğitim aldığı ve iş imkanı bulduğu bir ülke olmayı hep beraber başaracağız.

* Büyük onur duyuyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Unutmayın ki, şu duyguyu aklınızdan çıkartmayın ki; her şey çok güzel olacak.

İmamoğlu, Bayburt’tan yoğun ilgi arasında ayrıldı.

[old_news_related_template title="İmamoğlu: Bu memlekette çok yakın zamanda her şey çok güzel olacak" desc="İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden İSTAÇ AŞ’nin merhum Genel Müdürü Mustafa Canlı adına inşa edecekleri, ‘Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezi Okulu Proje Tanıtım Programı’nda konuştu. İmamoğlu, “Bu ülkenin çocuklarının gözlerinden ve gençlerin gözlerinden aldığım enerjiyi, hissettiğim duyguları kelimelerle ifade edemem. Onun için dünyanın en umutlu insanıyım. Onun için, göreceksiniz bu memlekette çok yakın zamanda her şey çok güzel olacak” dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/08/iecrop/imamoglu-sha1_16_9_1633702288.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/imamoglu-bu-memlekette-cok-yakin-zamanda-her-sey-cok-guzel-olacak-6695279/"]

[old_news_related_template title="İmamoğlu: Beni bu kadar severseniz, sizi alır İstanbul’a götürürüm" desc="İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Canlı’nın adına inşa edilecek BİLSEM etkinliği öncesinde de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Türk futbolunun efsane spor insanı Özkan Sümer’i, Maçka’daki mezarı başında andıktan sonra, ilçede vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgiyle karşılaşan İmamoğlu, kendisine sevgi gösterisinde bulunan kadın yurttaşlara, “Beni bu kadar severseniz, sizi alır İstanbul’a götürürüm” şeklinde espri yaptı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/08/iecrop/imamoglu-sha11_16_9_1633703504.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/imamoglu-beni-bu-kadar-severseniz-sizi-alir-istanbula-gotururum-6695341/"]