Bayrampaşa'da bulunan sebze ve meyve halinde kapalı olan ve içinde işçilerin olduğu dükkanda saat 15.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm dükkanı kaplarken olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hal çalışanların yardımıyla dükkan kepengi kepçe yardımıyla açıldı.

MAHSUR KALANLAR KURTARILDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına merdivenle ve köpüklü suyla müdahale etti. İçerde mahsur kalan iki kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansa alındı. Kurtarılan iki kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ekiplerin yarım saat süren çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Yanan dükkanda hasar meydana gelirken, polisin yangınla ilgili soruşturması sürüyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Yalnız yaşayan yaşlı kadın, evinde çıkan yangında öldü" desc="Edirne'nin Karaağaç Mahallesi'nde yalnız yaşayan Fatma Çelik, evinde çıkan yangında hayatını kaybetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/17/iecrop/detay-kopya-12_16_9_1613556837.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/yalniz-yasayan-yasli-kadin-evinde-cikan-yanginda-oldu-6265004/"]