Olay, Okmeydanı Fetihtepe Mahallesi Tepeüstü Sokak üzerinde dün sabah saat 05.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı oto galerinin önüne gelen silahlı dört kişi işyerini kurşun yağmuruna tuttuktan sonra ara sokaklara doğru kaçtı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Çevrede güvenlik önlemi alan polisler, bir otomobilde ve işyerinde 6 adet isabet olduğunu tespit etti. İşyerinin ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kaçan saldırganların eşkâlini belirledi.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelilerden F.M'yi evine yapılan baskında yakalayıp gözaltına aldı. Gözaltına alınan F.M polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Diğer üç saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA

Oto kiralama şirketine yapılan silahlı saldırı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, sabah saatlerinde işyerinin önüne gelen dört kişi silahlarını çıkararak ateş ediyor. Saldırganlar daha sonra ara sokaklara kaçarak uzaklaşıyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Dini nikahlı eşinin baba evini kurşunladı" desc="İstanbul Esenyurt'ta dini nikahlı eşi E.C.'ye (20) şiddet uyguladığı iddia edilen Nedim C. (19), genç kız ailesinin evine kaçınca daha da öfkelendi. Ailenin yaşadığı apartmanın önüne gelen Nedim C., pompalı tüfekle havaya ateş edip kaçtı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/20/iecrop/dini-nikah-siddet-kadina-siddet-foto-dha_16_9_1603189071.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/dini-nikahli-esinin-baba-evini-kursunladi-6089370/"]