Olay, 18 Ağustos’ta Bağcılar, Demirkapı Mahallesinde meydana geldi.  İddiaya göre arkadaş olan Aytaç D.(39) ile Fuat D. (47) arasında tartışma yaşandı. Daha önce yaşadıkları bir sorun sebebiyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre Fuat D. eline bıçak alarak arkadaşının peşinde koşmaya başladı. Aytaç D., koşarak bir markete sığındı. İçeriye giren market çalışanı Fuat D.’ye engel olmak istedi.

KARNINDAN YARALANDI

Yaşanan arbedede sırasında Aytaç D. kaçmayı başardı. Ancak kovalamaca devam etti. İddiaya göre, ikili bir inşaata girdi. Burada yaşanan kavgada, arkadaşını kovalayan Fuat D. bıçakla karnından yaralandı. Hastaneye kaldırılan Fuat D. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAMERLARA YANSIDI

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olay sonrasında çalışma başlattı. Cinayet sonrasında kaçan şüphelinin teslim olduğu öğrenildi. İkili arasında yaşanan kovalamaca kameralara da yansıdı. Arkadaşı tarafından kovalanan şüphelinin markete girdiği anlar kamera kayıtlarında yer aldı.

[old_news_related_template title="Taksim’de tabanca ve bıçaklı otel baskını" desc="İstanbul Taksim’de esnaflara kendisini istihbarat görevlisi olarak tanıtarak tehdit ve zorbalıkla ele geçirmeye çalışan şahıslar, iki otele tabanca ve bıçakla baskın düzenledi. Dehşet anları kameralara yansırken, polis tarafından yakalanan saldırganlardan ikisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, biri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/19/iecrop/baskin1_18569618_16_9_1629400226.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/taksimde-tabanca-ve-bicakli-otel-baskini-6602768/"]