Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bir süredir Covid-19 tanısıyla takip ve tedavi edilen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Kenan Alioğlu’nun yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Hastane yönetiminden yapılan açıklamada, “Alioğlu’nu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Değerli hekimimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır, tüm sağlık camiamıza başsağlığı dileriz” denildi.

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan ise, “İlçemiz Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Kenan Alioğlu Covid-19 nedeniyle hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı dilerim” açıklamasında bulundu.

Türk Tabipler Birliği (TTB) de yaşamını yitiren Alioğlu için başsağlığı mesajı yayımladı. TTB’nin verilerine Covid-19 nedeniyle yaşamını yitiren sağlık çalışanı sayısı 459’a çıktı.

[old_news_related_template title="Günlük corona virüsü tablosu açıklandı! İşte vefat ve yeni vaka sayısı" desc="Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı güncel corona virüsü verilerine göre, 237 kişi hayatını kaybetti. Yeni vaka sayısında ise düne düşüş yaşandı. Bakan Koca, 'Can kaybımız dünkü kadar fazla değil. Vaka sayımız, içinde olduğumuz hareketlilik dönemini aynı ciddiyetle yansıtıyor. Bu durum, yakın günlerde vefat sayılarına yansımaya devam edecek' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/17/iecrop/koca-dha-1_16_9_1631898696.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/gunluk-corona-virusu-tablosu-aciklandi-iste-vefat-ve-yeni-vaka-sayisi-6655024/"]