Emre Kayırlı, kurucusu olduğu İnternette yayın yapan bir haber portalından ve  sosyal medya hesabından Boğaziçi eylemlerini hedef alan bir provokatif paylaşımlarda bulundu.

Kayırlı, internet sitesindeki "Boğaziçi eylemleri nasıl biter biliyor musunuz" başlıklı yazısında öğrencilerin eğitim hayatına son vermesini, devlet memuru gibi işlerden men edilmesini, banka hesaplarına ve mal varlıklarına el konulmasını, aynı gün içinde de tutuklanmasını istedi.



"ELİNİ KIRACAĞIZ, DİLİNİ KOPARACAĞIZ"

Kayırlı sosyal medya hesabından ise öğrencileri tehdit ederek, "Her şey bir yana 15 bin kişilik üniversiteyi 3-5 lutiler ve putiler mi temsil ediyor?  Haydi gidiyoruz polislerle omuz omuza duracağız, dil uzatanın dilini koparacağız, el kaldıranın elini kıracağız desem kaç kişi benimle gelir? Emir gelirse sayımızı bileyim?" ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Dekandan Boğaziçi öğrencilerine tehdit: Gece vakti işi bitiririz" desc="Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı ve üniversite genel sekreteri Prof. Dr. Cevdet Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerini hedef alarak, “Biz eylem falan yapmayız. Biz gece vakti işi bitirir ertesi gün işe gideriz bilin istedim” ifadelerini kullandı. Sosyal medya hesabından ikinci bir paylaşım daha yapan Kılıç, 'Bu bir şiddet ve nefret söylemi değildir' dedi. Trakya Üniversitesi de Kılıç hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/09/iecrop/detay-kopya-10_16_9_1612869602.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/dekandan-bogazici-ogrencilerine-tehdit-gece-vakti-isi-bitiririz-6251226/"]