Sosyal medyada, “İstanbul’u gezen köpek” olarak ünlü olan Boji ile ilgili tepki çeken bir iddia ortaya atıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları  Boji'nin bir tramvaya pislediğini iddia ederek koltuğun görüntüsünü paylaştı.

Güvenlik kamerası görüntüleri, pisliği bir vatandaşın cebinden çıkararak koltuğa bırakıp gittiğini ortaya çıkardı. İBB Sözcüsü Murat Ongun, güvenlik kamerası görüntüsünü “Boji’nin tramvaya kaka yaptığı iddia edilmişti. Ama kameralar bize bu akıl almaz görüntüleri gösterdi, izleyin” notu ile paylaştı.

"SUÇU BANA ATMIŞSIN, KÖTÜSÜN" 

Ongun dün gece de "Güzel bir cana bile düşman olanlarla uğraşıyoruz" diyerek Boji adına açılan sosyal medya hesabından yapılan "Bugün tüm gün kulübedeydim, İstanbul'u gezmedim bile. Tramvayı kirletip suçu bana atmışsın. Kötüsün" notunu paylaşmıştı.

İBB’nin yaşanan olayla ilgili “hakaret ve kamu malına zarardan” suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.



[old_news_related_template title="Fenomen Boji bakımevinde bile yolculuk yapıyor" desc="İstanbul'u toplu ulaşım araçlarıyla gezmesiyle ünlenen köpek Boji, iki haftada bir Kemerburgaz Hayvan Geçici Bakımevi'nde kalıyor. Boji, kaldığı süre içerisinde bakımevine ait araçlarla barınak içerisinde de tur atmayı ihmal etmiyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/11/iecrop/fotodha.boji__16_9_1633944133.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/fenomen-boji-bakimevinde-bile-yolculuk-yapiyor/"]

[old_news_related_template title="İstanbul’u gezen köpek Boji" desc="Toplu taşıma araçlarıyla geziyor. Günde 25-30 istasyon değiştiriyor, 35 km yol katediyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/08/iecrop/boji1_16_9_1633727059.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/istanbulu-gezen-kopek-boji/"]