Orhangazi ilçesi Hürriyet Mahallesinde alkollü olduğu iddia edilen bir kişinin elindeki tabancayla çevrede bulunan vatandaşlara tehditler savurduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis ekiplerinin geldiğini gören şüpheli, elindeki tabancayla ekiplere 2 el ateş etti. Saldırganın tabancasından çıkan kurşunlar çevrede bulunan bir iş yerinin duvarına isabet etti. Silahının tutukluk yapması üzerine şüpheli, bir iş yerine girerek saklanmaya çalıştı.

Bölgeye çok sayıda takviye polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çelik yelek önlemi alırken, bir süre şüpheliyi ikna etmeye çalıştı. Ancak iş yerinden ses gelmemesi üzerine ekipler, içeriye girdi. Bu esnada şüpheli, kaçarak izini kaybettirdi.

Foto: DHA / Zanlı saklandığı evde 3 kişi ile birlikte yakalandı


GEMLİK'TE YAKALANDI

Gemlik ilçesinde operasyonla yakalanan ve polise verdiği sahte kimliğin ardından gerçek kimliğinin Ahmet Buğra A. olduğu tespit edilen şüphelinin, Gemlik'te saklandığı evdeki 4 şüpheli de gözaltına alındı. Evin içerisinde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Foto: İHA / Polise areş açıp kaçan Ahmet Buğra A.'nın çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.


Evin içerisindeki 4 şüpheli M.C., A.B., H.Ö. ve F.Y., hakkında silah kanununa muhalefet ve uyuşturucu kullanımından işlem yapıldı. Gemlik Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından 4 şüpheli Gemlik Adliyesi'ne getirildi. Hakim karşısına çıkarılan şüpheliler, Ahmet Buğra A.'nın polise ateş etme olayından haberlerinin bulunmadığını söyledi.

Foto: DHA / Evde yapılan aramada ele geçirilenler.